Kesäkoulun varausehdot

Soihtu Stay noudattaa asuntojen ja huoneiden majoitusvarauksissa seuraavia ehtoja koskien varauksia, maksamista ja peruutuksia. Ehdot sitovat kumpaakin osapuolta asiakkaan vahvistettua varauksen. 

Varaaminen ja maksu 

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen. Majoitus veloitetaan varausvaiheessa etukäteen luottokortilta. Maksutapoina käyvät yleisimmät luottokortit. Soihtu Stay ei ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja tai shekkejä. Varauksen tekemisen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava nimi, asuinosoite, saapumis- ja lähtöajankohta sekä puhelinnumero.  Soihtu Stay ei ole velvollinen tarjoamaan kesäkoulumajoitusta erillisellä hinnalla varaamisajan päätyttyä.

Peruutus 

Asiakas voi perua varauksensa kuluitta, mikäli varauksen alkuun on yli 14 päivää. Mikäli peruutus tehdään lähempänä kuin 14 vuorokautta ennen varauksen alkua, Soihtu Stay on oikeutettu veloittamaan 50 % alkuperäisen varauksen mukaisesta summasta. Jos peruutus tehdään 2 vrk tai lähempänä, Soihtu Stay veloittaa koko majoitushinnan.  Mikäli asiakas muuttaa varauksen ajankohtaa, se katsotaan aikaisemman varauksen peruuttamiseksi ja uuden tekemiseksi.  

Mikäli kesäkoulun järjestäjä peruu kesäkoulun, palautetaan varausmaksu kokonaisuudessaan.

Majoittajan oikeus perua varaus 

Ylivoimaisen esteen (force majeure) ollessa kyseessä, Soihtu Stayn on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin. Soihtu Staylla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja. 

Avaimet, matkustajakortti ja siivous 

Asiakas voi noutaa avaimensa saapumispäivänä klo 15.00. alkaen Smartbox-noutoautomaatista, joka sijaitsee Rentukka-talon ala-aulassa osoitteessa Taitoniekantie 9. Soihtu Stay lähettää asiakkaalle hänen henkilökohtaisen Smartbox-koodinsa tekstiviestillä ennen saapumisajankohtaa. Pois lähdettäessä avaimet jätetään lukittuun avaintenpalautuslaatikkoon, joka sijaitsee Rentukka-talon pääoven vieressä. Avainten lisäksi asiakkaan tulee palautta täytetty ja allekirjoitettu matkustajailmoitus. 

Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo 15:00 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11:00 mennessä, ellei toisin sovita. Huoneisto luovutetaan asiakkaan käyttöön siivottuna. Mikäli avain tai avaimet katoavat tai niitä ei palauteta, Soihtu Stay veloittaa asiakkaalta uusien avaimien sarjoituksesta aiheutuneet kulut sekä korvauksen aiheutuneesta työstä, yhteensä 150 euroa.  

Asiakkaan on lähtiessään huolehdittava roskiensa viemisestä jätekatokseen sekä tiskattava käyttämänsä astiat. Tiskaamatta jääneistä astioista ja jätetyistä roskista veloitamme 50 euron suuruisen siivousmaksun. 

Varaushintaan sisältyvät palvelut 

Varaushintaan sisältyvät peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet varatulle henkilömäärälle, vesi, sähkö, lämmitys, loppusiivous, wifi-yhteys, keittiötarvikkeiden ja -varusteiden käyttäminen sekä kuntosalin, saunan ja pesula Bubblen käyttö niiden aukioloaikoina. 

Soihtu Stayn vastuu asiakkaan omaisuudesta 

Soihtu Stay ei vastaa Kortepohjan pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Soihtu Stayn on ilmoitettava riittävän selvästi pysäköintialueella, ettei kyseessä ole valvottu alue eikä Soihtu Stay vastaa siellä olevasta asiakkaan omaisuudesta. 

Vahinkojen ja kadonneiden tavaroiden korvaus 

Asiakas on vastuussa huoneiston irtaimistosta majoitusaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan Soihtu Staylle huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Samoin asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistosta kadonneen irtaimiston.   

Henkilömäärä 

Asuntoa tai huonetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varaustilanteessa on ilmoitettu.  

Puutteet ja valitukset 

Kaikki asunnon tai huoneen varaukseen tai sen kuntoon liittyvät puutteet ja valitukset on ilmoitettava Soihtu Stayn henkilökunnalle puh. 050 348 0492 tai sähköpostilla osoitteeseen stay@soihtu.fi tai kirjallisesti postiosoitteeseen Soihtu / Soihtu Stay, Vehkakuja 2 B, 40700 Jyväskylä. 

Tupakointi ja lemmikit 

Tupakointi on kielletty kaikkien asuntojen ja huoneiden sisätiloissa sekä R- ja S-talojen parvekkeilla. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa Soihtu Stay on oikeutettu perimään 500 euroa otsonointi-/tuuletusmaksun. Lemmikin tuominen huoneistoon on kielletty.